Zavřít reklamu

Nejvýkonnější mobilní procesor na světě. Výkon, který zastíní ty nejlepší telefony s Androidem na světě. Nové displeje, které jsou „vizuálně k nerozeznání od dokonalosti“. Nová tech kamera, kterou kopírují i ti nejlepší a největší Android výrobci. Ještě lepší životnost baterie. Dokonalá voděodolnost.

Zatímco někteří analytici předpovídají, že iPhone 7 a iPhone 7 Plus postihne největší poptávka v historii Applu, jiní o tom ani zdaleka nejsou přesvědčeni. Ve skutečnosti, podle Stephena Bakera ze skupiny NPD, je nový iPhone nudný. Podle něj dokonce „ajFoun sedm“ trží hlavně díky neúspěchu Galaxy Note 7.

note-7-vs-iphone-7

Jak si jistě všichni dobře vzpomínáte, Samsung byl donucen přerušit výrobu a prodej svého prémiového modelu Galaxy Note 7, protože neustále explodoval. Na tento fakt samozřejmě reagovaly akcie jihokorejského výrobce, které klesaly raketovým tempem. Nicméně, nedávný výzkum potvrdil, že i po tomto skandále budou i nadále zákazníci věrní Samsungu. Raději si koupí nový Note 7, než aby přešli na konkurenční iPhone 7 Plus.

„Většina z těch, kteří si koupili Galaxy Note 7, zvolili jiného high-endového výrobce. Samsung byl ale schopný svůj neúspěch odrazit a začíná se mu opět dařit. Apple na celé kauze jen těží, a to z něj krále trhu rozhodně nedělá..“ uvedl Baker v jednom rozhovoru. 

Nedávná statistika uvedla, že Apple se svým iPhonem získal nových 44 % aktivací, a to jen během vánočního období, zatímco Samsung telefony tvořily 22 %. Apple tak dokázal zdvojnásobit výkon Samsungu.

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.