Zavřít reklamu

Samsung představil nejnovější řadu domácích audio video produktů, které jsou navrženy s důrazem na snadné ovládání a výjimečný uživatelský komfort. Bezdrátové reproduktory H7, nový soundbar či nové UHD Blu-Ray přehrávače mění zažité představy o audio video zážitcích.

Nová audio zařízení Samsung nabídnou Ultra High Quality (UHQ) zvuk, který zcela mění poslech hudby.

Již více než 10 let se Samsung drží na špičce výrobců audio a video produktů a zároveň aktivně investuje do výzkumu a vývoje nových technologií. Nová produktová řada roku 2017 nabízí inovativní zařízení, která odrážejí aktuální trend celého odvětví. Elegantní a jednoduchý design v kombinaci s širokými možnostmi integrace dalších zařízení jsou zásadními atributy všech novinek.

„Vždy usilujeme o nejlepší výsledek. Naše audio video novinky uživatelům přináší skutečně čistý, jasný a všeobjímající zvuk.“ říká Jurak Choi, senior viceprezident společnosti  Samsung Electronics.

„V tomto roce jsme se zaměřili zejména na uživatele, kteří chtějí jedno jednoduché zařízení, které bude v souladu s jejich životním stylem a zároveň bude přinášet bezkonkurenční kvalitu zvuku pro celou domácnost.“

Samsung

Dnes nejčtenější

.