Zavřít reklamu

Samsung dnes trochu očekávaně vydal nové aplikace, které ale kupodivu nejsou dostupné v Google Play, ale v App Store, tedy v obchodě s aplikacemi pro iOS. Od jihokorejského giganta totiž do App Store zavítaly aplikace Samsung Gear S, která umožňuje k iPhonu připojit hodinky Gear 2 a Gear 3, a poté ještě app Gear Fit, která zase umožňuje se smartphonem od Applu spárovat sportovní náramek Gear Fit2.

Kromě snadné synchronizace s jablečným telefonem umožňují aplikace uživatelům sledovat údaje, které hodinky nebo náramek naměří a stejně tak spravovat i aplikace nainstalované z Gear appstore. Hodinky díky novým aplikacím budou i přijímat notifikace z iPhonu, na které lze na hodinkách reagovat podobně jako na Apple Watch.

Hodinky Samsung Gear S3 osloví zájemce především svým stylovým designem, prachu- a voděodolností IP68, zabudovanou GPS, barometrem a speciálními aplikacemi, které například umí měřit rychlost chůze nebo běhu. Hodinky cílí především na ty, kteří dávají přednost tradičnímu kulatému designu namísto toho, který nabízí konkurenční Apple.

Samsung Gear S3 iPhone 7

zdroj: samsung

Dnes nejčtenější

.