Zavřít reklamu

Vydání očekávaného modelu S8 se bleskem blíží a o to více se množí spekulace o funkcích nové vlajkové lodi Samsungu. Mimojiné se objevily i zmínky o možné inspiraci od konkurenčních gigantů Apple a Microsoft.

Po kauze s modelem Galaxy note 7 si Samsung chce napravit pověst a u nadcházejícího S8 slibuje revoluci jak ve výbavě, tak v moderním designovém zpracování. Podle zatím oznámených zpráv se můžeme těšit například na displej přes téměř celou přední plochu zařízení, s čímž je spojena absence známého hardwarového tlačítka Home. Čtečka otisků prstů bude implementována na zadní část telefonu.

Podle serveru Android Police budou veškeré HW ovládací prvky integrovány do právě do displeje, u kterého se můžeme dočkat funkce podobné 3D Touch, kterou disponují Iphone zařízení. S8 tedy bude prvním modelem využívajícím technologii, která rozpozná sílu stisku na displeji.

Continuum pro Galaxy S8?

Podle nepotvrzených domněnek bude možné Galaxy S8 připojit ke klávesnici a myši a částečně tak nahradit klasický počítač. Podobnou funkci, nesoucí název Continuum, využívá mobilní Windows. Samsung podle všeho svoji obdobu Continua pojmenuje Samsung Desktop Experience.

 

Představení Samsung Galaxy S8 by podle všeho mělo proběhnout již na začátku února na veletrhu MWC, ovšem je možné, že svoji novou vlajkovou loď Samsung představí na samostatné akci.

Galaxy S8

Dnes nejčtenější

.