Zavřít reklamu

 

Odposlouchávání telefonních hovorů a monitoring všeho, co se na telefonu a s telefonem děje, je často nezbytné v případech, kdy jde o bezpečnost osob nebo důležitých informací. Program SpyPhone Android Rec Pro zajistí dokonalý přehled o aktivitách a hovorech na mobilních telefonech se systémem Android. Program zcela diskrétně a utajeně odesílá na zadanou emailovou adresu záznamy hovorů, kopie SMS a MMS zpráv, případně kopie fotografií pořízených mobilem a v neposlední řadě i údaje o poloze mobilu.

„Potřeba zajistit bezpečnost osob nebo důležitých obchodních informací vyžaduje často i nutnost odposlechů a monitorování mobilních telefonů. Díky programu SpyPhone Android Rec Pro je to nejen možné, ale i snadné “ vysvětluje Přemysl Lezianka, manažer SpyShop24.cz pro Českou republiku, a dodává: „Je třeba ale upozornit, že současná legislativa neumožňuje odposlouchávat osoby bez jejich souhlasu.“

Program SpyPhone Android Rec Pro odesílá na zadanou emailovou adresu příchozí i odchozí hovory ve formátu 3gp. Nahrávání probíhá dvěma způsoby podle typu mobilního telefonu. Prvním způsobem je přímé nahrávání ze signálové linky (u mobilů podporujících funkci 2WCR), druhý způsob představuje nahrávání přes vlastní mikrofon mobilu. SpyPhone Android Rec Pro umožňuje odposlouchávat i okolí mobilního telefonu až do vzdálenosti 5 metrů. Tato funkce se spouští pomocí příkazové SMS odeslané skrytě na monitorované číslo. Samozřejmostí tohoto programu je detailní evidence hovorů, včetně jejich délky a telefonního čísla. Program dále odesílá na uvedený email kopie SMS a MMS zpráv a kopie fotografií, které jsou telefonem pořízeny. SpyPhone Android Rec Pro také lokalizuje telefon pomocí GPS údajů s přesností 5 metrů. Program se často využívá i pro monitorování a zabezpečení vlastního telefonu a vlastní bezpečnosti.

Program SpyPhone Android Rec Pro se snadno instaluje stažením aplikace na mobilní telefon a spuštěním instalačního programu. Během instalace je nutné připojení k internetu. SpyPhone Android Rec Pro pracuje po instalaci zcela samostatně, diskrétně a skrytě. Příkazové SMS zprávy, kterými lze spouštět a kontrolovat dílčí funkce programu, nejsou nijak signalizované a neobjeví se v seznamu zpráv.

Cena, dostupnost a upozornění:

Program pro odposlech mobilního telefonu SpyPhone Android Rec Pro je dodáván na český trh prostřednictvím internetového obchodu Spyshop24.cz za 10 320 Kč včetně DPH. Prodejce poskytuje technickou podporu včetně případné instalace programu na dodaný telefon. Program lze vyzkoušet zdarma po dobu 3 dnů. Součástí dodávky je i podrobný návod v českém jazyce. Upozornění: Současná legislativa a právní úpravy neumožňují odposlouchávat osoby bez jejich souhlasu.

SpyPhone_Android

 

Dnes nejčtenější

.