Zavřít reklamu

Samsung prý chystá zcela nový high-endový tablet pod názvem Galaxy Tab S3. Ten se nyní opět objevil v databázi aplikace GFXBench, kde byly odhaleny veškeré specifikace tohoto modelu. V minulém týdnu jsme navíc o novém zařízení psali.

Podle prvních informací měl nabídnout procesor Exynos 7420 a operační paměť 4 GB. Dobrou zprávou je, že databáze GFXBench nám poodhaluje hned několik dalších parametrů, o kterých jsme dosud nevěděli.

Galaxy-Tab-S3

Špatnou zprávou ovšem je, že se databáze neshoduje s našimi detaily, o kterých jsme navíc psali článek. Galaxy Tab S3 (SM-T820 a SM-T825) nenabídne procesor Exynos 7420, nýbrž Snapdragon 820 od společnosti Qualcomm. O operační paměť se však bude i nadále starat kapacita o velikosti 4 GB.

Tablet bude disponovat 9,7palcovým displejem s rozlišením 2048 x 1536 pixelů. Vnitřní úložiště pak nabídne kapacitu 32 GB, z toho bude ale uživateli dostupných jen 24 GB. Samsung se nový model rozhodl vybavit i zadním 12megapixelovým fotoaparátem a chybět nebude ani přisvětlovací LED dioda. Přední fotoaparát pak bude disponovat jen 5megapixelovým čipem. Skvělou zprávou je, že tablet bude pohánět nejnovější verze Androidu, tedy verze 7.0 Nougat. Oficiálního představení se dočkáme již příští měsíc na Mobile World Congressu (MWC) v Barceloně.

Galaxy Tab S3

Zdroj

Dnes nejčtenější

.