Zavřít reklamu

Velmi dlouhou dobu jsem si lámal hlavu nad tím, jak vlastně poslouchat staženou hudbu na Spotify. Už nějaký ten měsíc používám Spotify Premium a poslouchám především interprety z Německa. Problémem však je, že například takový KC Rebell zpřístupnil svá alba jen pro určité regiony. Samozřejmě Česká republika mezi ně nepatří. 

Byl jsem z toho nešťastný, protože si platím měsíční předplatné a nemohu poslouchat svou oblíbenou hudbu. Bylo tak na čase přijít s alternativním řešením. Dlouho jsem na nějaké řešení nemohl vůbec přijít. Několik měsíců mi trvalo, než jsem na tuto metodu narazil. Rád bych se s vámi tedy podělil o své zkušenosti a věřím, že ji jistě využijete.

Vše řeší lokální soubory

Úplně první věcí, kterou musíte udělat, je si nějakou tu hudbu stáhnout. Je jedno, zda se jedná o vaši domácí nahrávku či staženou MP3 z YouTube. Důležité je, abyste nějaký soubor vůbec měli. Poté přejděte do aplikace, kterou máte nainstalovanou na svém počítači. Nyní se držte následujícími kroky:

  1. Přejděte do Spotify.
  2. V pravém horním rohu klikněte na Nastavení a pokuste se najít kategorii „Místní soubory“.
  3. U kategorie ještě chvíli zůstaneme. Zde klikněte na tlačítko „Přidat zdroj“ a najděte svou hudbu.
  4. Vraťte se zpátky na hlavní obrazovku Spotify.
  5. Klikněte na kategorii „Místní soubory“ (v levém postranním panelu).
  6. Vybranou hudbu pak nahrajte do svého nově vytvořeného playlistu.
  7. Přejděte do Spotify na mobilním zařízení.
  8. Nově vytvořený playlist najděte a pak stáhněte do offline režimu.

Aby bylo vše jasné, přidám vám k celým postupům detailní obrázky, ze kterých to bude jistě zřetelnější a jasnější. Pokud si tedy stále nevíte rady, jak správně postupovat, podívejte se na náš obrázkový návod níže:

spotify-1200x630x

Dnes nejčtenější

.