Zavřít reklamu

Jihokorejský výrobce Samsung byl po fiasku, pod názvem Galaxy Note 7, nucen udělat razantní kroky. Nejdříve zapracoval na výrobních postupech, a nyní se soustředí na vlajkovou loď pro rok 2017.

Již nějaký ten pátek se spekuluje o novém modelu, který se pro Samsung stane klíčovým, tedy alespoň v tomto roce. Celé ty týdny jsme četli spíše informace o možném finálním vzhledu, o hardwarových parametrech řeč příliš nebyla. Nyní kolegové ze zahraničního serveru PhoneArena zjistili, jakou operační a vnitřní paměť obě varianty nabídnou (Galaxy S8 a S8 Plus).

Když Samsung připravoval Galaxy Note 7, spekulovalo se o možném nasazení 6 GB operační paměti, což se nakonec nestalo. To samé se však může odehrát u nové vlajkové lodě, akorát s tím rozdílem, že se 6 GB RAM opravdu dočkáme. Tato informace pochází z velmi důvěrného čínského zdroje. Ten mimo jiné uvádí, že se uživatelé 6 GB RAM dočkají u obou verzí – klasické S8 a větší S8 Plus.

Zdroj ale uvedl ještě pár zajímavých informací ohledně nových telefonů. Podle čínského zdroje se můžeme těšit na 128 GB úložného prostoru (vnitřní paměť). Zda se jedná o pravdivé tvrzení, zjistíme až na konci příštího měsíce, tedy 29. března.

galaxy_s8-930x775

Zdroj

Dnes nejčtenější

.