Zavřít reklamu

V posledních dnech jsme už viděli tolik fotografií, zachycující Samsung Galaxy S8, že se nemálo čtenářům musela zamotat hlava. Ale je potřeba počítat s tím, že se jedná o unikátní stroj, o kterém se píše po celém světě. Zájem o novou vlajkovou loď pro rok 2018 také zvýšil problémový (slovo fiasko jsme použili už několikrát) model Note 7.

Nicméně, na internetu se opět objevil detailnější pohled na Samsung Galaxy S8, který poodhaluje pouze spodní polovinu telefonu. Na obrázku níže můžete vidět, že novinka opravdu nabídne zakřivené hrany displeje, a to na obou stranách. Spodní část navíc disponuje oblíbeným a populárním 3,5 mm jack konektorem pro připojení sluchátek a tak dále. Dále zde najdeme nový USB-C port či mřížku pro reproduktory.

Samsung Galaxy S8 bude vybaven krásným 5,8palcovým Super AMOLED displejem, nesoucí rozlišení 1 440 x 2 560 pixelů. Srdcem telefonu pak bude procesor Snapdragon 835, 4 GB či 6 GB operační paměti. Dále se můžeme těšit na vnitřní úložiště s minimální kapacitou 64 GB a 3 000 mAh baterii. Větší bratříček, tedy Galaxy S8 Plus, navíc dostane 6,2palcový displej a baterii o kapacitě 3 500 mAh. 

K představení dojde až 29. března tohoto roku, ovšem už na MWC v Barceloně Samsung představí 60sekundové video zachycující právě novou vlajkovou loď.

Galaxy S8 real leak photo

Zdroj

Dnes nejčtenější

.