Zavřít reklamu

Jihokorejská společnost Samsung jistě zklamala tisíce fanoušků po celém světě, neboť zveřejnila oficiální zprávu s oznámením, že nová vlajková loď Galaxy S8 nebude představena na největší technologické konferenci Mobile World Congress (MWC) 2017. Na druhou stranu má jihokorejský gigant v rukávu jiné eso. Kromě toho, že Samsung pravděpodobně na MWC představí Samsung Galaxy Tab S3, mohlo by dojít také k představení prvního skládacího telefonu.

Tuto informaci získali kolegové ze zahraničního zpravodajského serveru ETNews, který ve své zprávě dodal, že se bude jednat o vůbec první prototyp, který bude představen široké veřejnosti. Samotná reakce potenciálních zákazníků pomůže inženýrům ze Samsungu odhadnout, jak by na tyto produkty mohl reagovat celkový trh. Jakmile dostane společnost první odezvy, může opět začít na vývoji těchto flexibilních telefonů a tabletů.

Nicméně, Samsung nemusí být jedinou společností, která se na Mobile World Congressu v Barceloně pochlubí se svými prvními ohebnými prototypy. Šušká se, že by se k tomuto kroku mohlo odhodlat hned několik dalších konkurenčních firem, včetně LG a další.

Samsung_flexible_AMOLED_phone

Zdroj

Dnes nejčtenější

.