Zavřít reklamu

Během minulého roku vydal Samsung hned několik proprietárních aplikací pro Android. Například Gear Manager, Wi-Fi Transfer, Samsung Music, Samsung Voice Recorder, S Note nebo Samsung Email. Nyní se k nim v novém roce připojila další aplikace, a to Samsung Calculator, který ode dneška naleznete v Google Play.

Hlavním důvodem, proč Samsung umisťuje své aplikace do Google Play, je jejich snadná aktualizaci, aniž by musel vydat celý nový firmware pro konkrétní telefony. Uživatelé si prostě jen stáhnou aktualizaci skrze obchod, jak už jsou zvyklí například u Facebooku, WhatsAppu a samozřejmě všech ostatních od třetích stran.

Nová aplikace Samsung Calculator je v současné době dostupná jen pro zařízení, na kterých je nainstalovaný Android 7.0 Nougat nebo novější. Ostatní tedy mají bohužel smůlu. Pokud ještě novou verzi Androidu nemáte a můžete aktualizovat, pak si ji určitě stáhněte a dejte nám do komentářů vědět, jestli jste měli během aktualizace (nebo i po ní) nějaké problémy, či šlo ve vašem případě o hladký update.

  • Samsung Calculator si můžete stáhnout v Google Play přímo zde
Samsung Calculator FB

Dnes nejčtenější

.