Zavřít reklamu

Samsung se snaží dnem i nocí neustále vylepšovat své služby v rámci chytrých televizorů, díky čemuž spolupracuje s vývojáři ze společnosti jako je Netflix, Spotify, Vimeo, PlayStation a mnoha dalšími. Nově však začíná spolupracovat také se sociální sítí Facebook, jejíž zástupci oznámili, že se oficiální video aplikace Facebook dostane již velmi brzy na Smart televizory společnosti Samsung. Facebook zároveň vstoupí také do systému Apple TV, kde taktéž uvede svou novou video aplikaci.

Zástupci Facebooku tvrdí, že množství uživatelů chce sledovat videa z Facebooku na svých televizorech, aby si mohli videa vychutnat ve velkém formátu, na který jsou zvyklí ze sledování televizoru. Již dříve bylo možné zrcadlit videa z Facebooku pomocí Chromecastu. Nyní však budou mít možnost majitelé inteligentních televizorů od Samsungu sledovat videa bez toho, aniž by museli z Facebooku cokoli zrcadlit a to pomocí samostatné aplikace pro Smart TV.

Facebook Video aplikace umožní uživatelům sledovat videa z celého světa a to na základě vašich zájmů nebo na základě lidí které máte v přátelích. Sledovat můžete jak videa uložená na Facebooku, tak i videa vysílaná živě. Aplikace bude dostupná pro Samsung Smart TV, Apple TV a v neposlední řadě také Amazon Fire TV.

Samsung-Smart-Tv

Dnes nejčtenější

.