Zavřít reklamu

Minulý týden bylo oznámeno, že jihokorejská společnost Samsung pracuje na zcela novém tabletu se systémem Windows 10. Nové zařízení ponese název Galaxy Book. Tuto informaci víme především díky uniklého výpisu aplikace Nastavení Knih (Book Settings), které se předčasně objevila v obchodu s aplikacemi Windows Store. Nyní o tomto zařízení víme další podrobnosti.

V nové zprávě se totiž uvádí, že právě Galaxy Book bude poháněno operačním systémem Windows 10 a bude disponovat také plnou podporou LTE sítí či chytrého pera S Pen. Galaxy Book podporuje navíc také funkci Air Command, kterou uživatel může aktivovat při umístění stylusu na displej a klepnutím na tlačítko, kterým S Pen disponuje. Funkci je také možné vyvolat i bez umístění pera ve speciálním držáku.

Na jiných strojích, jako je například Galaxy Note, umožňuje Air Command psát takzvané chytré poznámky či kreslit po obrazovce. Je velmi pravděpodobné, že tuto funkci Samsung implementuje i do nového tabletu. S Pen pro Galaxy Book bude navíc vybaven speciální gumou, kterou nabízí i Microsoft Surface Pen.

Nový tablet by mohla společnost představit již na Mobile World Congressu 2017 (MWC), kde navíc dojde k představení Galaxy Tab S3 a Galaxy S2 TabPro.

Galaxy Book

Zdroj

Dnes nejčtenější

.