Zavřít reklamu

Samsung už dnes večer v Barceloně představí své novinky, které si přichystal na letošní MWC 2017. Konference začne přesně v 19:00 našeho času a dočkat bychom se měli hned tří tabletů, nové generace Gear VR s ovladači a nakonec i krátké ukázky Galaxy S8, který ale společnost představí až o měsíc později, přičemž oficiální datum bychom se měli dozvědět právě dnes večer.

Jako fanoušky Samsungu vás určitě zajímá, kde konferenci sledovat. Stačí buďto navštívit oficiální stránky Samsungu, kde se ve zmíněný čas objeví video s přímým přenosem nebo můžete konferenci sledovat i přímo v tomto článku, konkrétně na videu níže. To sice v současné době ještě není dostupné, ale úderem 19. hodiny (možná o něco dříve) bude aktivní. Následně nezapomeňte sledovat naší domovskou stránku samsungmagazine.eu, kde vás budeme informovat o všech novinkách, které jihokorejský gigant ukáže a oznámí.

Na co se dnes večer těšíte nejvíc? Na Galaxy Tab S3, Galaxy Book, Galaxy TabPro S2, nové Gear VR s ovladači nebo na ukázku Galaxy S8? Prozraďte nám to do komentářů níže.

Samsung konference MWC 2017

Dnes nejčtenější

.