Zavřít reklamu

Už dnes večer představí Samsung na MWC (Mobile World Congress) v Barceloně své novinky. Konference jihokorejského giganta začíná v 19:00 našeho času a Samsung už prý potvrdil, že představí tři nové tablety a vylepšenou verzi svého Gear VR, který by se měl nově prodávat spolu s ovladači, jenž můžete vidět na fotografii níže.

Všechny tři zmiňované tablety už v podstatě známe. Prvním by měl být zcela nový Galaxy Book, který nabídne plnohodnotné Windows 10, stylus S Pen a plnou podporu LTE sítí. Druhým tabletem by měl být Galaxy Tab S3. Ten nově kromě S Pen nabídne i port pro připojení klávesnice, kterou nám ukázaly i poslední úniky. Tab S3 poběží na Androidu 7.0. A do třetice by měl spatřit světlo světa Galaxy TabPro S2, tedy tablet opět s Windows 10 a klávesnicí.

Hned po konferenci si zájemci budou moct vyzkoušet novinky ve speciální zóně VR 4D Experience. Stejně tak se přímo od zdroje dozví o nejnovějších pokrocích ve vývoji rozšířené reality v podání Samsungu, o jeho nadcházejícím procesoru Exynos 9 a pokroku při rozšiřování 5G sítí. Stejně tak si zájemci budou moct prohlédnout celou řadu nových C-Lab produktů budou.

zdroj

Dnes nejčtenější

.