Zavřít reklamu

Není žádný pochyb o tom, že právě Samsung Galaxy S7 Edge je jeden z nejlepších telefonů na světě. A právě tento model získal za své roční působení na trhu již několik desítek velmi cenných ocenění. Samsung si ale nyní opět bude muset udělat další místo na polici, protože její vlajkový model pro rok 2016 získává další ocenění.

Jedna z největších asociací světa, GSMA, před několika hodinami označila Galaxy S7 Edge jako „Nejlepší smartphone roku 2016“, a to přímo na výročním Global Mobile Awards, které bylo oslaveno na konferenci Mobile World Congress (MWC) 2017 v Barceloně. Galaxy S7 Edge na toto ocenění dosáhl především díky svému povedenému designu, skvělému fotoaparátu a mimořádnému výkonu.

„Je nám ctí, že můžeme v oblasti designu a inovací označit Samsung Galaxy S7 Edge jako nejlepší smartphone roku 2016!“, prohlásil Junho Park, viceprezident globální produktové strategie Mobile Communications Business.

Předání tohoto ocenění společnosti Samsung Electronics dokazuje jen to, jak excelentní jihokorejská firma ve svém oboru je. Další ocenění je skvělým zakončením loňského roku, neboť právě příští měsíc, přesněji 29. března, Samsung uvede svou novou vlajkovou loď Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Galaxy S7 packaging FB

Zdroj

Dnes nejčtenější

.