Zavřít reklamu

Under Armour, což je velmi populární americká sportovní značka, nyní vydalo hned tři nové aplikace a ciferníky pro chytré hodinky Gear S2 a Gear S3. Tyto nové aplikace uživatelům přinášejí další způsob, jak přesněji vypočítat a sledovat příjem kalorií, fyzickou aktivitu a cvičení.

Díky aplikacím Endomondo a Mapa My Run lze velmi jednoduše a přesně sledovat běhy, procházky, jízdy, a mnoho dalšího. To vše pomocí technologie GPS, kterou hodinky disponují. MyFitnessPal aplikace navíc umí spočítat váš denní příjem kalorií. Pomocí těchto informací vám pak pomůže dosáhnout perfektních výsledků, tedy alespoň co se váhy týká.

Na řadě jsou však nyní nové ciferníky, které představila firma Under Armour. Tyto nové ciferníky po celý den mění své barvy. Nedokážu si teď úplně představit, k čemu taková funkce je. Zřejmě však bude mít hlubší význam, než se na první pohled může zdát.

Veškeré aplikace můžete již nyní stahovat a instalovat na své chytré hodinky Gear S2 a Gear S3, a to prostřednictvím obchodu s aplikacemi Galaxy Apps. Další nové aplikace jen dokazují fakt, že operační systém Tizen, který představila společnost Samsung, každým dnem roste. Uživatelům se pak nabízí mnohem lepší ekosystém.

samsung-gear-s3-1

Zdroj

Dnes nejčtenější

.