Zavřít reklamu

Aplikace pod názvem Secure Folder vůbec poprvé debutovala s příchodem Galaxy Note 7. Na začátku roku ji měly předinstalovanou i modely ze série Galaxy A. Nedávno pak Samsung Secure Folder zpřístupnil také pro aktuální vlajkové lodě, tedy klasickou Galaxy S7 a větší verzi Galaxy S7 Edge.

Jedná se o skvělé „místo“, kam můžete bezpečně ukládat svá soukromá data či aplikace. Tyto data jsou pak chráněná pomocí čtečky otisků prstů. Nicméně, pokud chcete tyto zabezpečené složky ze svého telefonu skrýt, postupujte podle návodu níže.

Jestliže jste si již nainstalovali aplikaci Secure Folder na svém telefonu, můžete do této složky přejít pomocí rychlého nastavení. Samsung to s bezpečností myslí opravdu vážně. Proto tedy implementoval možnost tyto zabezpečené složky skrýt, a to velmi jednoduchým kliknutím. Stačí v liště pro rychlé nastavení kliknout na ikonku Secure Folder. Aplikace poté zmizí nejen z domovské obrazovky, ale také z dalších částí systémů. Pro potencionálního útočníka pak bude o něco složitější na takové složky narazit. Jednoduchým kliknutím na ikonku Secure Folder zase vše vrátíte do původního stavu.

Secure Folder FB

Zdroj

Dnes nejčtenější

.