Zavřít reklamu

Zatímco společnost Samsung oficiálně oznámila, že ke slavnostnímu představení Galaxy S8 a jeho větší varianty Galaxy S8+ dojde 29. března (psali jsme zde), na světlo světa se mezitím dostávají další reálné fotografie ukazující zařízení ze všech stran. Nová sada fotografií nic nového neprozrazuje, potvrzuje však doposud uniklé informace a přítomnost tzv. Infinity displeje a čtečky otisků prstů na zadní straně přístroje.

Připomeňme, že oba dva přístroje přijdou s výkonnými čipsety Exynos 8895, 4 GB RAM a základním 64GB vnitřním úložištěm. Třešničkou na dortu pak budou 12Mpx Dual Pixel fotoaparát a 8Mpx čip umístěný na přední straně telefonu. O dostatečnou šťávu se postará 3 250mAh, respektive 3 750mAh, baterie. Samozřejmostí je pak podpora microSD karet a rychlého nabíjení přes moderní konektor USB Type C.

Jak již bylo řečeno, k oficiálnímu představení Galaxy S8 a Galaxy S8+ dojde 29. března v  New Yorku. Oba telefony by se pak podle očekávání měly začít prodávat v jeden den, a to konkrétně 21. dubna. Nedočkavci si mohou telefon předobjednávat už od 10. dubna.

Zdroj: Sammobile

S8-FB-realfoto

Dnes nejčtenější

.