Zavřít reklamu

V posledních týdnech se stává tradicí, že se nám chystaný Galaxy S8 nebo Galaxy S8+ ukáže na nových fotografiích či ve videu snad ob den. Například včera jsme sdíleli poměrně detailní fotografie chystané vlajkové lodi snad ze všech stran. Později jsme vám pak ukázali i pětivteřinové video s Galaxy S8. Trochu zvláštní ale je, že se ukazuje vždy jen černá varianta, přitom Galaxy S8 i Galaxy S8+ by měly být dostupné i v několika dalších variantách, podobně jakou současný Galaxy S7 a S7 Edge. Nyní se ale Galaxy S8 ukazuje konečně i v bílé variantě.

Galaxy S8 unik 11
Galaxy S8 unik 10

Bohužel na světlo světa se dostaly jen dvě fotografie, přičemž na jedné z nich není chystaný telefon ani pořádně vidět, protože jsou přeměřovány jeho rozměry. Na druhé fotografii se však ukazuje celá přední strana smartphonu, kde díky bílému šasi vynikly všechny senzory, přední fotoaparát a hlavně pak i skener oční duhovky nad displejem.

Zařízení je zapnuté, a tak se opět můžeme seznámit se softwarovými tlačítky ve spodní části displeje, které nahradily fyzické domovské tlačítko a kapacitní tlačítka po jeho stranách. Ze samotného prostředí toho moc nevidíme, protože se nám naskýtá pohled jen na obrazovku pro zadání bezpečnostního kódu.

Další úniky Galaxy S8 a Galaxy S8+:

Galaxy S8 unik 10_2

Dnes nejčtenější

.