Zavřít reklamu

Před třemi týdny unikl na internet screenshot s daty, kdy Samsung vypustí aktualizaci na operační systém Android 7.0 Nougat pro své telefony. Nedávno se aktualizace dočkaly starší vlajkové lodě Galaxy S6 a Galaxy S6 edge, nyní mohou jásat i uživatelé Galaxy Note 5 – telefon dostává od Samsungu „nejnovější“ operační systém.

Nutno podotknout, že se aktualizace prozatím týká pouze Turků. V tamní zemi je dostupný ke stažení firmware s označením N920CXXU3CQC7 a celková velikost balíčku činí 1,3 GB, což dává najevo, že jde opravdu o velký update.

Aktualizaci na nejnovější Android prozatím hlásí pouze hrstka uživatelů a nějaký ten čas potrvá, než se update rozšíří do všech regionů Turecka. Aktualizační balíček lze stáhnout ze serveru SamMobile.

Prozatím nevíme, kdy bude „sedmičkový“ Android dostupný i v ostatních zemích a kdy se jej dočkají obyvatelé České a Slovenské republiky, kteří dokázali přístroj sehnat, neboť Galaxy Note 5 se u nás oficiálně neprodával. Očekáváme, že se tak stane do několika týdnů.

samsung-galaxy-note-7-notetaking-6-840x560

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.