Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Vlastníte nemovitost a bojíte se zlodějů? Pak byste se měli zamyslet nad tím, jak nejlépe zabezpečit svůj majetek před krádeží. Na trhu najdete spoustu zabezpečovacích systémů domu, které nabízí různou míru ochrany před lupiči. Liší se nejen cenově, ale i použitými technologiemi.

Bezpečnostní dveře a zámky jsou dnes už u většiny nemovitostí samozřejmostí. I ty ale mnohdy dokážou šikovní zloději překonat. Nezbývá tedy, než doplnit zabezpečení domu o další prvky, nejlépe chytré technologie, které dokážou pohyb a dění ve vašem domově monitorovat.

Zabezpečení bytu přes mobil je velice praktické. Systém vás totiž neprodleně informuje o tom, že došlo k narušení, a vy můžete okamžitě vyrazit na místo, případně volat policii, nejste-li v dosahu. Pokud nejste v moderních technologiích kovaní, můžete pro začátek zkusit zabezpečovací systém iSmartAlarm, který je uživatelsky velmi příjemný. Startovací sada obsahuje kontaktní senzor na dveře nebo okno, pohybový senzor a základní jednotku. Až se se zabezpečovacím zařízením sžijete, můžete si časem pořídit další doplňky, jako wifi kameru, bezdrátovou sirénu či chytrou wifi zásuvku.

Zabezpečovací zařízení domu lze nainstalovat svépomocí bez odborných znalostí. Díky bezdrátové technologii odpadá nutnost natahování nevzhledných kabelů a krycích lišt. Vše jednoduše umístíte na požadované místo a spárujete se základnou. Přes mobilní aplikaci pro Android nebo iOS následně aktivujete celý systém a snadno ho nastavíte. Zabezpečení bytu tak zvládnete v několika minutách vlastními silami a bez pomoci technika.

Zabezpečovací systém funguje díky wifi internetu, který má dnes už většina domácností instalovaný. Odpadají tak další výdaje, jako například paušální poplatky za simkarty, které využívají jiné bezpečnostní systémy přes smartphone.

Zařízení iSmartAlarm zakoupíte například v e-shopu Kabelmánie, kde najdete i další příslušenství a rádi vám zdarma poradí nejen s instalací.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dnes nejčtenější

.