Zavřít reklamu

Vydává váš oblíbený výrobce smartphonů každý rok nový model, vy ale upgradujete pouze jednou za čas? S novou službou můžete mít nový smartphone výhodně každých 12 měsíců.

Každý rok se výrobci předhánějí, jaké inovace dostane jejich vlajková loď. Chápeme, že nikdy nechcete být pozadu, ale opakované pořizování vždy těch nejaktuálnějších modelů je velmi nákladné a neefektivní. Proto Mobil Pohotovost přichází se službou „Vždy nejnovější smartphone z řady“, díky které budete mít každý rok váš nový vysněný smartphone. Funguje jednoduše a má několik výhod.

Vyberete si váš vysněný smartphone z široké nabídky, nezaplatíte ani korunu při jeho pořízení a je váš. Začnete platit výhodné měsíční splátky. Až uplyne 12 měsíců, smartphone vrátíte, bezplatně si vyberete nový a výhody pokračují na další období. Tak budete mít každý rok nejnovější smartphone zcela bez starostí a za nejlepší cenu. Nepřeplatíte ani korunu navíc.

Pokud byste náhodou nechtěli přístroj vyměnit hned po 12 měsících, stejně výhodnou výměnu můžete využít i po 24 měsících. A kdybyste mezi prvním a druhým rokem najednou potřebovali přístroj flexibilně vyměnit, i v meziobdobí od vás smartphone výhodně vykoupíme zpět a budete si moct vybrat nový.

Co kdyby se vám ale přístroj zalíbil tak, že byste si ho chtěli nechat? Není problém, prostě budete splácet celých 30 měsíců a na konci si jej necháte.

A teď to nejlepší: nejpopulárnější modely Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge nyní Mobil Pohotovost ve službě „Vždy nejnovější smartphone z řady“ nabízí za bezkonkurenční ceny: nový S7 můžete mít již za 657 Kč měsíčně a za rok jej vyměnit za S8. Vybrat si můžete také z modelů řady Galaxy A (2017) a to již od 369 Kč měsíčně.

Přijďte se poradit do naší prodejny Praha 5 Anděl nebo prozkoumejte nabídku na našem webu. Cesta k nejlepší a nejnovější technice nikdy nebyla tak jednoduchá a bez starostí.

Ve zkratce:

  1. Výměna co 12/24 měsíců: bez prostředků si pořídíte smartphone z nabídky, platíte měsíční splátku, za 12/24 měsíců smartphone vrátíte a vyberete si nový za stejných podmínek. Nepřeplatíte ani korunu navíc.
  2. Výměna mezi 12. a 24. měsícem: bez prostředků si pořídíte smartphone z nabídky, zaplatíte 13 – 23 měsíčních splátek, Váš smartphone vykoupíme za zbývající částku ke splacení bez úroků a vyberete si nový za stejných podmínek.
  3. Bez výměny po 30 měsících: bez prostředků si pořídíte smartphone z nabídky, zaplatíte 30 splátek. Získali jste tak smartphone za bezkonkurenčně nejnižší splátky na trhu.

MP Galaxy S7 FB

Dnes nejčtenější

.