Zavřít reklamu

Tapet není nikdy dost a proto vám jednou za čas prostřednictvím článku přineseme souhrn těch nezajímavějších, na které jsme narazili. Nechyběly u nás tak wallpapery z Galaxy S8, Galaxy Tab S3 ani takové, které jsou ideální pro AMOLED displeje a ušetří vám tak baterii telefonu.

Dnes vám přinášíme největší souhrn za celou dobu. Jestliže vás tedy už omrzela vaše aktuálně nastavená tapeta a už jste několikrát vystřídali i všechny ty nativní, pak tu pro vás máme 38 tématicky laděných tapet. Nechybí kategorie jako moře, Londýn, voda, obloha nebo třeba západ Slunce. Do každé kategorie jsme vybrali vždy 4 až 5 nejlepších tapet a všechny si můžete stáhnout v rozlišení 1080 x 1920, tedy s poměrem stran 16:9, tedy stejným, jakým disponuje i většina dnešních vlajkových telefonů.

Jestli si chcete některou z tapet stáhnout, stačí ji při projíždění galerie rozkliknout, čímž ji zvětšíte, podržet na ní prst a uložit si ji do telefonu. Jakmile budete mít tapetu uloženou, stačí zavítat do Nastaveni, v sekci Tapeta vybrat stažený obrázek a nastavit jej jako pozadí.

 

Voda

 

Textura

 

Obloha

 

Krajina

 

Západ Slunce

 

Londýn

 

Moře

 

Příroda

38 tapet FB

zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.