Zavřít reklamu

Pokud nás pravidelně sledujete, pak si jistě vzpomínáte, že přesně před měsícem jsme psali o spekulaci týkající se Galaxy S8+ s 6GB RAM a 128GB úložištěm, který by se mohl dostat i na trhy mimo Jižní Koreu. Nakonec se tak skutečně stalo a Samsung začíná výkonnější Galaxy S8+ prodávat na vybraných trzích, mezi než se nyní zařadil i Hongkong.

Nová varianta se v Hongkongu bude prodávat společně se standardním modelem, který disponuje 4GB RAM a 64GB úložištěm. Zatímco původní model se prodává za 6 390 hongkongských dolarů (20 000 Kč), cenovka výkonnější verze se zastavila na 6 998 hongkongských dolarech (22 000 Kč).

Předobjednávky nového modelu odstartovaly dnes a potrvají až do 25. května. Samsung potvrdil, že zákazníci novinku obdrží hned po skončení předobjednávek, tedy 25. nebo 26. května. Dobrou zprávou je, že by se mělo jednat o model z volného trhu. to znamená, že pokud si telefon v Hongkongu zakoupíte, můžete jej používat kdekoli na světě, klidně i v České republice nebo na Slovensku.

Kromě větší RAM a úložiště se vylepšený Galaxy S8+ nijak neliší od standardního modelu, který se aktuálně prodává. Telefon má stejný 6,2palcový displej s rozlišením 1440 x 2960, 12-megapixelový zadní a 8-megapixelový přední fotoaparát, čtečku oční duhovky, funkci rozpoznání obličeje, Android 7.0 Nougat a mnoho dalšího. Jediným rozdílem je procesor Snapdragon 835 od Qualcommu, kterým se chlubí jen modely pro USA, u nás a v celé Evropě jsou pak telefony osazeny Exynosem 8895 od Samsungu.

Samsung-Galaxy-S8 FB 4

zdroj: blogofmobile

Dnes nejčtenější

.