Zavřít reklamu

Už pár týdnů se proslýchá, že připravovaný high-end model Galaxy Note 8 by měl být první smartphone od Samsungu, který se pochlubí duální kamerou. Pravděpodobně jde ale jen o poloviční pravdu. Note 8 duální kameru mít skutečně bude, ale prvenství mu přebere Galaxy C10 a jeho bratříček Galaxy C10 Plus, které by se na trhu mohly objevit už v následujících týdnech.

Modely mají dostat označení SM-C9100 resp. SM-C9150/9158 a kromě duální kamery by měly disponovat ještě čtečkou otisků prstů v domovském tlačítku, 4 GB RAM, čipsetem Snapdragon 660, který zahrnuje čtyřjádrový procesor a grafický procesor Adreno 512.

Nedávné snímky obalů pro telefon potvrdily nejenom již zmiňovaný duální vertikálně umístěný fotoaparát, ale také další postranní tlačítko, které bude s nejvyšší pravděpodobností sloužit pro asistentku Bixby. Galaxy C10 se tak stane po Galaxy S8 druhým telefonem v pořadí, který bude tímto tlačítkem disponovat.

Po snímcích obalu a obyčejného náčrtku telefonu zobrazující duální kameru jsme se dnes dočkali prvního obrázku zachycující část zad telefonu, kde se už ze široka usmívá dvojice fotoaparátů, která je osazena v růžovém šasi. Únik této fotografie nám tak naznačuje, že se telefon oficiálně představí už skutečně brzy.

Samsung Galaxy C10

zdroj: droidholic, twitter [2]

Dnes nejčtenější

.