Zavřít reklamu

Smartphony modelové řady Samsung Galaxy S7 byly ještě donedávna nejsilnějšími hráči na trhu. Už při představení „es sedmičky“ se společnost Samsung netajila se zaměření na mobilní hraní. S procesorem Snapdragon 820, grafickým procesorem Adreno 530 a 4 GB RAM si S7 poradila i s těmi nejnáročnějšími dostupnými hrami. Vlajková loď Samsungu pro rok 2016 byla ale také cenově náročná, nicméně nabízela tu nejvymazlenější herní zkušenost s příslibem garance dvou let výkonu na nejvyšší úrovni. A zdá se, že tento příslib se jí daří plnit.

S parádním AMOLED displejem o úhlopříčce 5,1 palců vypadají hry na S7 vypadají skvěle a běží jako po másle. Na zařízení si lze zahrát veškeré současné hry a zúročí se také rozhodnutí Samsungu být o krok napřed a podpořit Vulkan API. Tímto krokem se S7 stala jedním z prvních smartphonů podporujících vlnu graficky dokonalých mobilních titulů. Kromě standardních funkcí má zabudovány také funkce, které hru zpříjemní a udělají ji ještě zábavnější. Game Launcher a Game Tools umožňují centralizaci her a optimalizují telefon pro hraní. Mezi funkce patří integrovaná nápověda, nastavit si můžete například zrušení všech upozornění a příchozích hovorů a dostupné je také natáčení při hře pro live streaming.

Nebude to úplným překvapení, nicméně Samsung Galaxy S7 byl zbaven svého postavení jako nejlepšího herního telefonu svým nástupcem, Galaxy S8. Ať už si vyberete S8 nebo o něco větší S8+, budete mít k dispozici vynikající zařízení, které je schopné svižně zprovoznit každou hru, kterou do něj nainstalujete. S8 je vybaven brilantním AMOLED displejem, který je schopen dosáhnout rozlišení QHD+, tedy 2960 x 1440. Podle oblasti, ve které telefon pořizujete, je opatřen procesorem Qualcomm Snapdragon 835 nebo Samsung Exynos 8895 s baterií 3000 mAh umístěnou v ultra tenkém rámu. Telefon zosobňuje kombinaci čistého designu s bezkonkurenčním výkonem a výsledkem je přístroj, který umožní veškeré herní akce, které vás čekají.

Samsung odvedl skvělou práci a zrekonstruoval herní nástroje, které byly poprvé představeny na modelu S7. Game Launcher a Game Tools jsou i zde a ve své nejlepší formě. V tomto je Galaxy S8 opravdu výjimečný a v tuto chvíli i ten nejlepší telefon na trhu smartphonů. Pokud tedy opravdu milujete mobilní hraní a můžete si dovolit upgrade, je to pro vás ta pravá investice. Pokud ne, nebo hledáte svůj první herní smartphone, „vezmete za vděk“ S7 za výhodnější cenu. Faktem zůstává, že s nimi nemůžete šlápnout vedle, ať už hrajete jednoduché krátké puzzle hry, hříčky, ruletu, automaty zdarma, nebo komplexní RPG tituly, Samsung Galaxy S8 a starší verze Samsung Galaxy S7 jsou tím nejlepší na trhu a pro iGaming příslibem barvité budoucnosti mobilního hraní.

Svědčí o tom také fakt, že již v roce 2016 sestavil Samsung speciální Task Force Team. Jeho cílem je rozvíjet a zlepšovat herní zážitky na mobilních zařízeních a přicházet s novými možnostmi. Od té doby byly funkce pro hraní na S7 nejen aktualizovány, ale vznikla bonusová nabídka Galaxy Game Pack v rámci aplikace Galaxy Apps (sekce Pro Galax Game Pack).

Samsung Galaxy S8 online hry game FB

Dnes nejčtenější

.