Zavřít reklamu

Loňské fiasko s Galaxy Note 7 vznítilo u uživatelů obavy, zda se dá ještě značce Samsung v oblasti smartphonů věřit. Obzvláště s příchodem Galaxy S8 se uživatelé báli, aby podobným problémem netrpěla i tato vlajková loď. Nicméně ačkoli se tak možná nezdá, vybuchujících Note 7 byl jen zlomek z celkového počtu stažených kusů a jihokorejcům se nakonec podařilo zjistit, co bylo příčinou výbuchů. Díky tomu tak Galaxy S8 žádnými problémy s bateriemi netrpí, což nyní potvrzují i nejnovější zprávy.

Podle zahraničního webu The Korea Herald prý Samsung neobdržel ani jednu jedinou stížnost na baterii v Galaxy S8 nebo Galaxy S8+. Přitom „es-osmičky“ jsou na trhu stejně tak dlouho, co se začaly objevovat první problémy s Galaxy Note 7. Pokud by tedy s baterií letošních vlajkové lodi nějaké problémy byly, už by se objevily.

Samotný Samsung na tiskové konferenci, které jsme se zúčastnili, se nechal slyšet, že baterie v Galaxy S8 je vůbec nejbezpečnější na světě. Samozřejmě se několik přítomných zasmálo, ale jakmile jsme následně viděli, jak společnost začala bezpečnost baterií kontrolovat v 8 krocích a testuje nejenom vlakové modely, ale všechny smartphony, které vypustí do světa, museli jsme prezentujícím dát za pravdu.

Stejně bezpečnou baterii by měl mít samozřejmě i připravovaný Galaxy Note 8. který spatří světlo světa už koncem prázdnin. Chystaný phablet by měl opět pozvednout pověst řady Note doslova z popela a pravděpodobně by se mu to i s nekonečným displejem, duálním fotoaparátem a stereo reproduktory mělo podařit.

Galaxy S8 battery FB

 

Dnes nejčtenější

.