Zavřít reklamu

Do představení Samsungu Galaxy Note 8 odpočítáváme poslední dny, i přesto se však na světlo světa dostávají nové a nové informace, které by měly odhalit jeho dodatečné detaily. Nejnovější informace z Jižní Koreji například tvrdí, že se u nového phabletu objeví mimo jiné i funkce Force Touch.

Technologie, kterou můžete znát například z konkurenčních iPhonů pod názvem 3D Touch, by měla uživatelům nového Note 8 poskytnout další rozměr komunikace s telefonem. Ostatně, využitelnost této příjemné vychytávky, která je založena na intenzitě tlaku na displeji, si už delší dobu uvědomují i ostatní výrobci smartphonů a do svých vlajkových lidí ji s různými úpravami a změnami názvu přidávají.

Jihokorejský gigant představil tuto technologii poprvé až letos u svého Galaxy S8, který se rázem vyšvihl do čela prodejů chytrých telefonů v mnoha zemích světa. Svými prodeji dokonce značně převyšuje i svého loňského kolegu S7, který se za své prodeje též stydět nemusí.

Koncept Galaxy Note 8:

 

Skvělá novinka pro řadu Note

Vraťme se ale k samotnému Note 8. Jeho domovské tlačítko by mělo po vzoru S8 též reagovat na tlak a nabízet v závislosti na úkonech rozmanité možnosti. Při zatlačení na spodní stranu plabletu by pak měl uživatel otevřít skryté menu, které bude obsahovat nejrůznější zkratky pro funkce v telefonu. Podle informací by se mohlo nápadně podobat nabídce Air Command, kterou známe z předchozích verzí Galaxy Note.

Jestli jsou tyto informace pravdivé, si ověříme nejdříve až při představení telefonu, které se bude konat už 23. srpna v New Yorku. Protože však Samsung s touto funkcí u své vlajkové lodi S8 přišel a protože novému Galaxy Note 8 podle všeho velmi věří, je podpora této technologie velmi pravděpodobná. Nechme se však překvapit.

samsung-deep-blue-galaxy-note-8-fb

Zdroj: theinvestor

Dnes nejčtenější

.