Zavřít reklamu

Určitě už jste zažili ten pocit, kdy jste nějakou věc chtěli tak moc, že jste ji museli mít okamžitě. Nejčastěji to má každý z nás se zbrusu novým telefonem, kterého se od dokončení objednávky nemůžeme dočkat natolik, že bychom byli ochotní klidně jet i kurýrovi naproti, jen abychom ho měli co nejdříve. Čekání je ale u konce, protože Mobil Pohotovost spustila novou službu, kdy si svůj vysněný Samsung Galaxy S8 můžete nechat doručit například do svého oblíbeného baru a bude ve vašich rukou už do 40 minut po dokončení objednávky.

Mobil Pohotovost totiž začala nabízet expresní kurýrní doručení GIBON, díky kterému je schopna vám dodat telefon již do 40 minut od odeslání objednávky na místo, které si sami určíte. Zboží si můžete nechat zaslat domů, do práce nebo klidně do baru – prostě kamkoli, kde v daný čas právě budete. Podmínkou je, aby se lokalita pro doručení nacházela v Praze a okolí (v budoucnu by se měla služba rozšířit). Čas doručení pak vždy záleží na konkrétním místě, kam chcete zásilku doručit.

Expresní doručení funguje 7 dní v týdnu a k vybraným smartphonům je zcela zdarma. Získáte jej například ke všem letošním modelům z řady Galaxy A, k letošním i loňským modelům Galaxy J, ke Galaxy S7, S7 edge, S6 edge a samozřejmě i k nejnovějšímu Galaxy S8 a S8+.

To, zda si můžete nechat objednávku doručit pomocí expresního kurýrního doručení GIBON snadno zjistíte buď přímo na kartě produktu či v košíku po zadání PSČ, kam chcete objednávku doručit.

Galaxy-S8-Gibon FB

Dnes nejčtenější

.