Zavřít reklamu

To, nad čím jsme v minulých dnech jen spekulovali, se právě potvrdilo. Společnost Samsung v tichosti představila na svém španělském a malajském webu sportovní náramek, nebo chcete-li sportovní smartwatch Gear Fit2 Pro. Pojďme si tedy novinku detailněji přiblížit.

Hned na úvod se sluší říci, že prakticky vše, co je o nich potřeba vědět, jsme v minulých dnech zjistili díky různým únikům. Pokud jste se tedy o tento produkt v předchozích dnech zajímali, pravděpodobně si jen osvěžíte již získané informace.

Vzhledově vypadá nový Gear Fit2 Pro podobně, jako jeho starší předchůdce. Vylepšení, která přináší, jsou však opravdu znatelná. Hodinky jsou například vodotěsné do hloubky padesáti metrů a nabízí režim pro sledování vašich plaveckých tréninků. Už se tak nemusíte bát, že byste tlakem a nárazy vody své hodinky poškodily.

Nové hodinky dále nabízí 1,5“ zakřivený AMOLED displej s rozlišením 216 x 432 pixelů. Celý „ciferník“ pak měří na výšku 51 mm a 25 mm na šířku. Co se týče váhy, i ta je velmi zajímavá. I když nový Gear Fit2 Pro „přibral“ oproti svému staršímu protějšku 4 gramy, pořád je jeho hmotnost 34 gramů úchvatná.

Nezklame vás ani interní úložiště. To dosahuje velikosti 4 GB, což je u takovéhoto zařízení kapacita více než dostačující. Samozřejmostí je pak podpora Bluetooth 4.2, integrovaná GPS či ožnost přehrávání hudby. Velmi vítanou novinkou je podpora všem dobře známého Spotify, které si na hodinkách užijeme i v režimu bez připojení k internetu. Ani baterka není nejhorší. Co se týká kapacity baterie, ta se od minulého modelu nezměnila a zůstává na 200 mAh. Samozřejmě zůstaly i ostatní prvky, na které jsme byli z minulého modelu zvyklí.

gear-fit2-pro-official-fb

Dnes nejčtenější

.