Zavřít reklamu

Nový Galaxy Note 8 je smartphone nabitý těmi nejnovějšími technologiemi. I právě proto je vysoko postavená cenovka, která atakuje částku 27 000 Kč. Pokud vás novinka láká, ale stále se nemůžete rozhodnout, zda za to skutečně stojí, máme tu pro vás seznam těch nejlepších funkcí, který telefon nabízí. Doufáme tak, že vám tento článek alespoň částečně pomůže při rozhodování.

Displej

Galaxy Note 8 se chlubí 6,3″ displejem, který nedávno získal nejvyšší známku A + od DisplayMate. V současné době tak neseženete smartphone s lepším panelem.

Duální fotoaparát

Note 8 je prvním telefonem od Samsungu s duálním fotoaprátem. Stává se také prvním smartphonem, který nabízí optickou stabilizaci na obou zadních kamerách. Aplikace fotoaparát přichází s novou funkcí pojmenovanou „Live Focus“. Ta umožňuje upravovat hustotu rozmazání pozadí před i po pořízení fotografie.

S-Pen

S Pen je nedílnou součástí telefonů Galaxy Note. Nově je pero voděodolné, takže na telefonu můžete pracovat i pod vodou. Přináší také nové funkce jako: Live Message, PENUP, Screen Off  Memo, překladač a další.

Aplikace vedle sebe

Nyní můžete zcela využít velký displej, který Galaxy Note nabízí. Lze totiž konečně bleskově otevřít 2 aplikace vedle sebe a to pomocí funkce App Pair, kdy si vytvoříte zkratku pro rychle spuštění obou aplikací najednou.

6 GB RAM

Samsung Galaxy S8 měl sice také 6GB RAM, ale byl omezen jen na vybrané trhy. Galaxy Note 8 se tak stává prvním smartphonem společnosti Samsung, který nabízí 6 GB RAM pro globální trh.

Zdroj: Sammobile

Dnes nejčtenější

.