Zavřít reklamu

Samsung o víkendu oficiálně uvedl nový Galaxy J7+. Nejzajímavější na telefonu je bezesporu to, že se jedná o druhý smartphone od Samsungu, který se chlubí duálním fotoaparátem. Prvním je před dvěma týdny představená vlajková loď Galaxy Note8, který se začne prodávat 15. září.

Nový Galaxy J7+ se prozatím objevil jen na thajských oficiálních stránkách společnosti. Jedná se o model střední třídy, čemuž odpovídá výbava a samozřejmě i cena. Telefon disponuje osmijádrovým procesorem MediaTek Helio P20 processor o taktu 2.4GHz, kterému sekunduje operační paměť o velikosti 4 GB. Úložiště o kapacitě 32 GB je možné rozšířit o microSD kartu. O výdrž se stará 3000mAh baterie.

Přední části telefonu dominuje 5,5palcový Super AMOLED displej s Full HD (1080p) rozlišením, 16 Mpx selfie kamera a hardwarové domovské tlačítko se snímačem otisků prstů. Na zádech pak upoutá pozornost hlavně duální fotoaparát, kde první snímač nabízí 13-megapixelový senzor se světelností f/1,7 a druhý je 5 megapixelový s clonou f/1,9.

Za vyzdvihnutí určitě stojí i hliníkové tělo, které přidává na prémiovosti telefonu, podpora dvou SIM karem, aplikace Bixby Home a předinstalovaný Android 7.0 Nougat.

Cena telefonu se vyšplhala na $390, tedy v přepočtu přibližně 8 500 Kč. Nicméně pro všechny, kteří si telefon předobjednají od 1. do 17. září, k němu dostanou zdarma nová sluchátka U Flex v hodnotě 75 dolarů (1 700 Kč).

Galaxy J7 dual camera FB

Dnes nejčtenější

.