Zavřít reklamu

Jihokorejský gigant v tichosti vypustil svůj další telefon do světa. Tentokrát se jedná o model Galaxy C8, který je určený převážně pro Čínu. Že o něm prakticky nic nevíte? Ale kdeže. Model C8 je jen jinak pojmenovaný Galaxy J7+, který se představil jen o pár dní dříve.

Model C8 přichází ve dvou kapacitních variantách. Jedna uživateli nabídne solidních 32 GB, druhá pak dvakrát více. Srdcem telefonu je procesor MediaTek Helio P20, kterému zdatně sekunduje 4 GB RAM pamět. Přední stranu pak zdobí 5,5“ AMOLED Full HD displej.

Silnou stránkou tohoto modelu je bezesporu jeho duální fotoaparát, u kterého nabízí první snímač 13-megapixelový senzor se světelností f/1,7 a druhý 5 megapixelový s clonou f/1,9. Výrobce si od tohoto fotoaparátu slibuje hlavně realistické fotografie a živé barvy, které by měl zvládat fotoaparát opravdu bravurně.

Neurazí ani kapacita baterie, která má velmi slušných 3000mAh. Za zmínku též stojí slot na dvě SIM karty či hliníkové tělo, které dodává telefonu na hodnotě. Jak už jsem však psal výše, protože se jedná o již představený model pod jiným označením, informace v tomto článku vás nejspíše nepřekvapí. Pokud byste se však chtěli dozvědět přeci jen o pár detailů více, přečtěte si náš starší článek.

Galaxy J7 dual camera FB

Zdroj: samsung

Dnes nejčtenější

.