Zavřít reklamu

O tom, že se v dílnách Samsungu chystá velmi zajímavý projekt – skládací smartphone – jste už určitě někdy slyšeli. Doteď jsme však nevěděli, co si o tomto počinu vlastně myslet a kdy ho očekávat. Šéf Samsungu, DJ Koha, však nyní přichází s dalšími podrobnostmi.

„Máme v plánu skládací smartphony do naší nabídky zahrnout. V současné době se zabýváme některými technologickými překážkami, které jsou se zařízením tohoto typu spojeny. Telefon proto vypustíme, jakmile budeme plně připraveni. Snažíme se, aby to bylo už v příštím roce,“ uvedl Koh na tiskové konferenci před třemi dny.

Netypický krok Samsungu

Kohovo prohlášení je vcelku zajímavé a pro Samsung značně netypické. Moc často se totiž nestává, že by se společnost takto dopředu o svých nových produktech rozpovídala. Pravdou však je, že je s tímto projektem spojeno tolik otazníků, že krátké prohlášení zřejmě ničemu neuškodí.

Zatím není totiž jasné prakticky nic. Dokonce ani to, součástí jaké řady by měl netypický skládací smartphone být. Je možné, že ho Samsung zařadí do své prémiové řady S nebo pro něj vytvoří řadu vlastní.

Ve zbytku tiskové konference pak Koh nic zajímavého neuvedl. Většinu času totiž strávil vyjadřováním díku fanouškům za jejich obrovský zájem za model Note8. Ten totiž předčil veškerá očekávání a jeho předobjednávky doslova trhaly rekordy. Jen v Koreji se předobjednávky vyšplhaly na neuvěřitelných 650 000. Těžko však říci, jak dlouho mu prvenství v objednávkách vydrží. Dnes večer totiž Apple představí nový iPhone X, který by měl podle všech předpokladů podobná předobjednávková čísla atakovat.

Flexible_AMOLED_Display_-_4-_Samsung_Display

Zdroj: koreaherald

Dnes nejčtenější

.