Zavřít reklamu

Na začátku příštího roku se nedočkáme jen nového Samsungu Galaxy S9, ale i nových produktech série Galaxy A. O té sice ještě mnoho nevíme, první zajímavé úniky však začínají pomalu vyplnouvat na světlo. Ode dneška například známe první specifikace chystaného Galaxy A5.

Telefon, který zatím vystupuje pod označením SM-A530F, se objevil v databázích Geekbench. Z jejich záznamů můžeme vyčíst opravdu zajímavé věci. Například to, že srdcem telefonu bude procesor Exynos 7885 o frekvenci 1,59 GHz. RAM paměť pak bude dosahovat slušných 3GB, což je oproti modelu A5 (2017) 1GB nárůst, který by mohli uživatelé solidně pocítit.

Na novou verzi Androidu si uživatelé počkají

Operační systém, která v telefonu ze začátku poběží, bude pravděppodobě Android verze 7.1.1. Na novou verzi 8.0 Oreo se však určitě v následujících měsících též přesune. Těžko však říci, kdy to vlastně bude. Jak je totiž u telefonů s Androidem zvykem, různí výrobci je na svá zařízení pouštějí různě.

Některé informace dokonce tvrdí, že se u nového A5 dočkáme po vzoru série S8 Infinity displeje a fyzického tlačítka pro Bixby. To však zatím nemůžeme s ohledem na uniklé informace potvrdit. Jelikož však sklidily Infiinity displeje u nových jihokorejských smartphonů velký úspěch, jejich implementace do dalších modelů se dá též očekávat. Nechme se tedy překvapit, co nám další úniky prozradí.

Galaxy-A5-FB

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.