Zavřít reklamu

Mysleli jste si, že vyřešením problému s vybuchujícími bateriemi už Galaxy Note7 se Jihokorejský gigant od podobných problémů oprostí? Chyba lávky. Jednou za čas se totiž ve světě objeví zprávy, které o podobných incidentech informují a staré bolístky Samsungu tím pádem otevírají. I dnes vám jeden takový příběh přinášíme.

Drama, které dnes obletělo především asijské weby, se odehrálo v Singapuru. Místnímu 47letému muži tam v práci zničeho nic vzplanul v náprsní kapse jeho košile smartphone Samsung Galaxy Grand Duos. Muž však naštěstí pohotově zareagoval a košili strhl ještě před tím, než ho stihly plameny popálit. I tak si však pár lehkých popálenin odnesl a musel být ošetřen v nemocnici.

“Cílil jsem, jak mi začala náprsní kapsa teplat a chvět se,” líčí hrůzný zážitek muž. “Než jsem si uvědomil, co se děje, košile vzplála a já začal panikařit. Naštěstí jsem však stihl košili sundat rychle.” Plamen byl podle jeho slov jasně modrý a při požáru z něj létaly jiskry.

Muž podle svých slov vůbec nechápe, co se s telefonem stalo. Nikdy s ním totiž neměl sebemenší problém a používal ho jen s originálním příslušenstvím. Celkově je tento incident poměrně zvláštní, problémy s tímto typem telefonů totiž podle mluvčí Samsungu v oblasti Indonesie nebyly. “Bezpečnost spotřebitelů je naší hlavní prioritou. Incident jsme viděli a poškozenému poskytneme potřebnou podporu. V současné době rovněž zařízení zkoumáme,” okomentovala mluvčí situaci.

Uvidíme, co se za explozí telefonu skrývalo. Jelikož se však jedná o poměrně starý model, může být chyba v baterii kvůli jejímu stáří. Moudřejší však budeme až po ukončení šetření.

indo-samsung-phone-explosion

Zdroj: channelnewsasia

Dnes nejčtenější

.