Zavřít reklamu

Čím blíž představení nového smartphonu Galaxy S9 jsme, tím víc na nás z nejrůznějších míst vyskakují různé “ověřené informace” či úniky, které nám mají všechna tajemství tohoto telefonu rozklíčovat.

Podobných spekulací, které vyřkly buď zdroje z Asie či prozradily patentové přihlášky, jsme vám už přinesli poměrně hodně. Dokážete si však v záplavě všech podobných informací vůbec představit, co od nového Galaxy S9 očekávat? Že ne? Pak jsou rendery pod tímto odstavcem pro vás tím pravým.

Tak co, jste s designem nového S9 spokojení? Přiznám se, že já ano a pokud by nám Samsung tento vzhled představil, vůbec bych se nezlobil. Těžko však říci, zda tomu tak ve skutečnosti bude. Nicméně se od finální verze zřejmě příliš nevzdalujeme.

Je totiž prakticky jasné, že se Samsung opět uchýlí k Infinity displeji, který spoustu jeho věrných zákazníků na nových vlajkových lodích doslova učaroval. Odklon od něj tak zřejmě v úvahu nepřipadá. Na renderech můžete videt poměrně radikální zúžení rámečků displeje, které se též dá ve větší či menší míře očekávat. Těžko však říci, jak se do této problematiky promítne nová technologie pro sken obličeje, která si místo pro senzory nad displejem jistě vyžádá. Pokud se však Samsungu podaří celou technologii co nejvíce minimalizovat, nejsou podobné rámečky vůbec nereálné.

Zadní strana se dočká mnoha změn 

Daleko větších změn bychom se měli dočkat na zádech telefonu. Samsung Galaxy S9 dostane s velkou pravděpodobností po vzoru iPhonů a svého bratříčka Note8 duální fotoaparát. Zmizet by pak naopak mohla čtečka otisků prstů, která je mnohými označována za velké mínus. Těžko však říci, zda se Samsung uchýlí k jejímu úplnému odstranění jako to udělal Apple u iPhonu X či se mu ji podaří přesunout pod displej. Před pár dny se však objevil patent, který potvrzuje možnost čtečky otisků prstů díky výřezu na spodní straně displeje. To bych však vzhledem k maximalizace displeje a skenu obličeje, který by měl být opravdu dokonalý, vyloučil.

Tak či tak bude nový S9 určitě velmi zajímavý. Není totiž žádným tajemstvím, že jím chce Samsung přímo konkurovat prémiovému iPhonu X. Pokud se to však má Jihokorejcům opravdu povést, musí vytvořit opravdu prvotřídní produkt. Nechme se však překvapit.

Galaxy-S9-bezels FB

Zdroj: phonearena

Dnes nejčtenější

.