Zavřít reklamu

Zdá se, že jsou platby mobilem po celém světě čím dál víc populární. Svědčí o tom i nejnovější zprávy z daleké Indie. Tamní trh je totiž kvůli své velikosti pro mnoho technologických společností velmi lukrativním místem, na kterém se prosazení vyvažuje zlatem. A právě tam se platební služba Samsung Pay podle dostupných informací rozjíždí na plné obrátky.

Webu gadgets360 se podařilo zjistit, že se k využívání služby Samsung Pay přidává v poslední době opravdu velké množství uživatelů. Ačkoliv se tato platební metoda dostala do Indie teprve na začátku letošního roku a zprvu ji bylo možno využívat jen na pár telefonech, dostala se za pár měsíců na úplný vrchol žebříčku mobilních platebních služeb.

Na začátku září se Samsung pochlubil tím, že má v Indii zhruba půl druhého milionu uživatelů využívající jejich platební metodu. Ani ne za měsíc od ohlášení však Samsung přidal další jeden milion. “Nárůst uživatelů využívajících Samsung Pay byl opravdu značný,” okomentoval ředitel indické odnože Samsungu skvělé výsledky.

Pravý boom teprve přijde

Ten největší nárůst má však teprve nastat. Partnerů, kteří Samsung Pay podporují, totiž nemají zatím Jihokorejci nijak mnoho. Podle posledních informací se však už intenzivně snaží své impérium partnerů rozšířit a zajistit svým uživatelům co největší spektrum možností, kde službou Samsung Pay zaplatit. Je tedy jen otázkou času, kdy se stane podpora této služby ještě více běžnou a uživatelé na její využívání přistoupí ještě ve větší míře. Nechme se tedy překvapit, jak až může Samsung svou platební službu dostat. Potenciál má alespoň podle dosavadních zpráv opravdu slušný.

samsung-pay-fb

Dnes nejčtenější

.