Zavřít reklamu

Při výběru nového smartphonu je někdy těžké najít dobrý kompromis mezi hardwarovou výbavou a cenou. Nicméně jinak je tomu při výběru telefonu od známého čínského giganta Xiaomi, který nabízí skutečně výkonné telefony za slušnou cenu. Jedním takovým ukázkovým příkladem je i Xiaomi Mi Note 2, který si dnes v krátkosti představíme.

Jedná se o phablet se zahnutým OLED displejem o uhlopříčce 5,7 palce a s Full HD rozlišením. Pod panelem se vyjímá staré dobré hardwarové domovské tlačítko s integrovanou čtečkou otisků prstů. Na zádech pak sídlí 22-megapixelový fotoaparát s bleskem a funkcí autofocus. Přední selfie kamera nabídne rozlišení 8 megapixelů. Uvnitř těla tiká 4-jádrový procesor Snapdragon 821 od Qualcommu s grafickým jádrem Adreno 530 a sekundují mu 4 GB RAM. Úložiště má kapacitu 64 GB a bohužel jej nelze rozšířit o microSD kartu. Na druhou stranu podporuje dvě SIM karty.

Co jednoznačně potěší, je baterie s kapacitou 4070 mAh a pak hlavně i podpora rychlého nabíjení Quick Charge 3.0. Nechybí ani plnohodnontné NFC, GPS či Bluetooth ve verzi 4.2. O chod se stará na Androidu postavená nadstavba MIUI 8, která má i podporu češtiny.

Tip: Pokud při vyběru přepravy zvolíte volbu “Priority Line”, tak nebudete platit daň ani clo. GearBest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Xiaomi Mi Note 2 FB

*Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

Dnes nejčtenější

.