Zavřít reklamu

Již mnohokrát jste si mohli na našem webu počíst o chystaném skládacím smartphonu, který Samsung ve svých dílnách připravuje a chystá se jej s největší pravděpodobností už zanedlouho představit. Pokud jste si však doteď mysleli, že se nic podobného neuskuteční, nejspíš po dočtení tohoto článku změníte názor.

Na oficiálních webových stránkách Samsungu se totiž objevilo nové zařízení s označením SM-G888N0. A právě to je podle většiny zdrojů z Jižní Koreji záhadným skládacím smartphonem. Ostatně, této teorii nahrává i fakt, že jsme se s podobným označením v portfoliu telefonů Samsungu ještě nesetkali. Další střípek do mozaiky, který se snaží celou záhadu rozklíčovat, je také fakt, že se telefon s tímto označením před nedávnem objevil i na certifikaci Bluetoothu.

Dočká se ho celý svět?

Je tedy vcelku jasné, že se inovace v podobě netradičního smartphonu dočkáme již velmi brzy. Pokud si na něj však již pomalu brousíte zuby, možná budete zklamaní. Některé úniky totiž naznačují, že jej Samsung vypustí pouze v Jižní Koreji a navrch ještě v omezeném množství. Skládací smartphony tak možná budou spíše světovou raritou než něčím, co by mohlo díky obřím prodejům konkurovat iPhonu X od Applu. Na druhou stranu však Samsung skládací smartphone za hlavní trumf v boji proti Applu nikdy nepovažoval a své veškeré snahy upnul podle všeho do vývoje Galaxy S9, který se má též objevit poměrně brzy.

Nechme se tedy překvapit, jak se celá záhada kolem Samsungu Galaxy X – tak se skládacímu telefonu ve světě přezdívá – vyvrbí a zda se jej dočkáme po celém světě.

Samsung foldable smartphone FB

Dnes nejčtenější

.