Zavřít reklamu

S blížícími se Vánocemi se zintenzivnují i snahy Samsungu zaujmout potencionální zákazníky a dostat své produkty pod jejich vánoční stromečky. Po krásné červené edici jeho vlajkové lodě Galaxy S9 tak nyní přispěchal s další velmi zajímavou verzí.

Nová edice se jmenune SMARTgirl a jak již z jejího názvu pravděpodobně tušíte, je určená především ženám. Samsung použil pro její výrobu klasické šasí s růžovou povrchovou úpravou, která vypadá alespoň podle dostupných fotografií opravdu hezky. Největším lákadlem této limitované edice je však bezesporu kryt, na kterém spolupracoval Samsung se šperkařskou společností Swarovski. Ten  je zdoben různými blyštivými křišťály, které dodávají celému krytu na luxusu. Tomu však odpovídá i cena, která není nikterak nízká a začíná na 949 eurech. Pokud byste si na něj však i přesto brousili zuby, nejspíš vás zklameme. Telefon je zatím oznámený pouze pro španělský trh, kde se na pulty obchodů dostane od prvního prosince. O dalších zemích se však Samsung zatím nezmínil.

Stejné zprávy máme bohužel i o již zmíněném červeném modelu, který se dostal na pulty obchodů teprve včera. I ten totiž Samsung zatím prodává jen v Jižní Koreji a o plánech na rozšíření prodeje do dalších doposud nehovořil. Jelikož je však tento model opravdu krásný, byla by jej jen pro jeden světový trh škoda. Ostatně, podívejte se na pár reálných fotografií, které nový červený Galaxy S8 zachycují.

A co vy? Dáváte raději přednost klasickým tmavším variantám telefonů, nebo byste se něčemu trochu výstřednějšímu a barevnějšímu nebránili?

smartgirl-galaxy-s8-limited-edition

Zdroj: phonearena

Dnes nejčtenější

.