Zavřít reklamu

V poslední době se doslova roztrhl pytel s odlečenými aplikacemi, které jsou určeny především pro rozvojové země se slabším pokrytím internetu. Dokonalým příkladem je aplikace Messeger Lite od Facebooku, o které jsme vás informovali v dubnu tohoto roku. Na trendu se svezl i Google, který už před časem představil aplikaci YouTube Go, tedy odlehčenou verzi klasického YouTube. A největší přidanou hodnotou této appky je, že umí stahovat YouTube videa.

Aplikace byla ještě donedávna ve fázi beta testování. Nyní je ale z YouTube Go plnohodnotná verze. Její velká výhoda spočívá v možnosti stahovat videa z YouTube v různé kvalitě. Uživatelé navíc mohou stažená videa následně posílat svým přátelům skrze Bluetooth. Problém je ale v podpoře ze strany samotných kanálů, které mnohdy neumožňují videa stáhnout, ale jen přehrát.

Menší nevýhodou také zůstává, že v současné době je aplikace určena primárně pro rozvojové trhy, tudíž ji je možné z Google Play Store stáhnout například v Indii nebo Indonesii. Jestliže ale máte YouTube Go zájem a chcete jej mít ve svém telefonu, apk si můžete stáhnout z APKMirror a nahrát si ji do telefonu ručně.

[appbox simple googleplay com.google.android.apps.youtube.mango&hl=en]

YouTube GO FB

Dnes nejčtenější

.