Zavřít reklamu

V minulých letech jsme si už tak nějak zvykli na to, že po vydání dlouho očekávané vlajkové lodě některé z velkých technologických společností následuje období, kdy je vlajková loď mnohokrát zkopírována menšími převážně čínskými společnostmi. Ty sice hardware, kterým originál disponuje, nenabízí, jejich cena je však velmi přívětivá. S tím, že by kopie předběhla vydání originálu, se však moc často nesetkáváme.

Jedním z nejvíce očekávaných modelů příštího roku bude bezpochyby nový Galaxy S9. Letošním modelem totiž Samsung svět doslova nadchnul a proto se od něj očekává něco podobného i letos. Nemůžeme se proto divit, že se o novém Galaxy S9 díky různým únikům již poměrně mnoho ví. Před nějakým časem jsme vám na našem webu přinesli například CAD návrhy, které do detailu tělo nového telefonu vykreslují. A přesně těchto spekulací a úniků se začaly čínské společnosti chytat.

Své snažení rozkrýt tajemství okolo Galaxy S9 dotáhla jednoznačně nejdál čínská společnost VKworld. Ta se je totiž jeho budoucí podobou natolik jistá, že již dokonce představila jeho kopii. Co na tom, že si na originál ještě minimálně dva měsíce počkáme.

Takto by měl Galaxy S9 vypadat:

Hardware vypadá zajímavě

Kopie Galaxy S9 se však rozhodně za svůj hardware stydět nemusí. Pod kapotu totiž dostala čipset Helio X30, 6 GB RAM a 128 GB interního úložiště. Její baterie pak dosahuje kapacity 5000 mAh, což je opravdu skvělá hodnota, na kterou originální S9 jen těžko dosáhne. Ani její displej však není nikterak podřadný. VKworld totiž použil při výrobě 5,9” 2K displej 2048 x 1080.

A to nejlepší na konec – model Vkworld S9 se bude prodávat zhruba za 300 dolarů, což je bez debat výrazně méně než cena originálního Samsungu Galaxy S9. Jeho prodeje pak začnou těsně po představení originálu. Datum vám však zatím se stoprocentní jistotou nesdělíme. Pokud se ale bude Samsung Galaxy S9 skutečně své kopii podobat, máme se rozhodně na co těšit.

Wkworld-S9-2

Zdroj: androidguys

Dnes nejčtenější

.