Zavřít reklamu

Když se začaly před nějakým časem objevovat první informace o chystaném Galaxy S9, který Samsung představí již za pár měsíců, všechny zdroje svorně tvrdily, že se u novinky dočkáme zase o něco tenčích rámečků. Infinity displej u loňského modelu totiž lemují nahoře i dole dva černé pruhy, které by mohl jihokorejský gigant podle mnoha uživatelů ještě o nějaký ten kousek zmenšit a zvětšit tak díky tomu o pár procent plochu displeje. Jak se však zdá, ničeho podobného se nedočkáme.

Již před Vánoci jsme vás informovali, že se v případě displeje Galaxy S9 žádné velké revoluce nedočkáme. Ačkoliv totiž Samsung nad zúžením rámečků přemýšlel, nakonec z implementace této novinky sešlo a jihokorejci údajně opět sáhli po osvědčeném panelu z Galaxy S8. Pokud jste tomuto tvrzení doposud nevěřili a doufali jste, že se přeci jen Samsung k dalšímu zvětšení už tak velkého Infinity displeje odhodlá, jste nejspíš na omylu.

Prakticky stejný displej

Výrobci ochranných skel, mezi které patří i společnost Olixar, totiž začala pomalu vypouštět první vlaštovky pro ochranu displejů nových vlajkových lodí. Při pohledu na ně je však jasně patrné, že se žádné zmenšování rámečků nekoná. Černé proužky nahoře a dole totiž zůstávají a přesně kopírují displeje loňských modelů. Dokonce i výřezy pro senzory jsou na místech, na kterých se objevily loni.

Zda se Samsung skutečně k použití displejů, které budou mít stejné rámečky jako ty u letošních modelů odhodlá či nikoliv nám ukážou až následující týdny či měsíce. Fakt je ale ten, že bychom se na něj za tento krok určitě nezlobili. Mírné zvětšení displeje by bylo sice určitě velmi příjemným benefitem, už nyní se však řadí Infinty displej z letošních modelů mezi naprostou bezrámečkovou špičku. Nechme se však překvapit. Třeba nám Samsung vyrazí dech a krom pozměněného designu zad s přesunutou čtečkou otisků prstů nám ukáže i displej, na kterém budeme černé rámečky hledat jen stěží.

ochranne sklo galaxy s9

Zdroj: sammobile

Dnes nejčtenější

.