Zavřít reklamu

S trochou nadsázky by se dalo říct, že ikonickému sluchátkovému konektoru pomalu odzvonilo. Největší výrobci smartphonů se jej totiž pomalu začali ve svých vlajkových modelech zbavovat. Vše odstartoval před více než rokem Apple, který se s 3,5mm jackem rozlouřil s příchodem iPhonu 7. Ačkoli Samsung svého největšího rivala dodnes nenásledoval, jiní velcí výrobci jako Samsung, Huawei, HTC, Xiaomi nebo OnePlus se po chvíli přidali. Firmy chtějí budoucnost bez drátů, ale ne každému zákazníkovi to vyhovuje. Naštěstí ale existují vychytávky, které promění vaše oblíbená drátová sluchátka v bezdrátová a jednu takovou má ve své nabídce i Xiaomi.

Xiaomi Bluetooth Audio Receiver, jak se vychytávka oficiálně nazývá, je malé zařízení ( 5,9 x 1,35 x 1,30 cm) o hmotnosti 100 gramů disponující micro-USB portem, 3,5mm jackem, jedním tlačítkem, diodou a připínacím klipem. Přijímač je vybavený Bluetooth 4.2 a je schopný se bezdrátově připojit ke dvěma zařízením najednou. Uvnitř se ještě nachází baterie s kapacitou 97 mAh, která se postará o přehrávání trvající 4-5 hodin.

Klasická drátová sluchátka tak stačí skrze 3,5mm jack připojit do přijímače od Xiaomi a ten pak prostřednictvím Bluetooth spárovat se smartphonem nebo jiným zařízením. Rázem se tak z drátových sluchátek stanou sluchátka bezdrátová.

20170714185218_46684

Na produkt se vztahuje záruka 1 rok. V případě, že vám produkt přijde poškozený či zcela nefunkční, můžete to do 7 dnů nahlásit, následně produkt pošlete zpět (poštovné vám bude proplaceno) a GearBest vám buďto pošle zcela nový kus nebo vám vrátí peníze. Více informací o záruce a případném vrácení produktu i peněz naleznete zde.

*Slevový kód má omezený počet využití. V případě velkého zájmu je tedy možné, že kód nebude po krátké době od zveřejnění článku již fungovat.

Dnes nejčtenější

.