Zavřít reklamu

Včera jsme vás informovali o tom, že se Samsung konečně odhodlal rozeslat pozvánky na oficiální představení své nové vlajkové lodi Galaxy S9. Pozvánka nám však zrovna moc informací neprozradila a chystaný telefon je tak stále zahalen mnoha tajemstvími. Ty se však pokusil důrazně rozehnat proslulý leaker Evan Blass.

Leaker, který je pro své velmi přesné koncepty zveřejňované těsně před oficiálním představením chystaných telefonů proslulý, zveřejnil na svém Twitteru koncept, který se podle něj s designem chystaného telefonu shoduje.

Jak můžete sami vidět, design nového telefonu je s tím loňským prakticky shodný. Rámečky na horní ani spodní straně se totiž podle leakra nezmenšily a displej tak zůstal v poměru 18,5 : 9. Jedinou změnou tak bude s největší pravděpodobností přepracovaný fotoaparát a přesunutá čtečka otisků prstů, která se bude nyní nacházet pod fotoaparátem. Díky tomu tak bude její využívání pro uživatele daleko příjemnější.

Krom přesného designu jsme se dnes dozvěděli i to, že se u Galaxy S9 dočkáme skutečně 4 GB RAM paměti a 64 GB vnitřního úložiště. V případě většího Galaxy S9+ se pak zákazníci můžou těšit na 6 GB RAM paměti a rovnou 128 GB interní.

Nechme se tedy překvapit, zda jsou dnešní informace pravdivé či nikoliv. Vzhledem ke velice důvěryhodnému zdroji si však dovolím tvrdit, že jsme si dnes design Galaxy S9 skutečně potvrdili.

galaxy s9

Dnes nejčtenější

.