Zavřít reklamu

Samsung se snaží neustále zdokonalovat své vlajkové lodě, přičemž v letošním roce se Galaxy S9 skutečně povedl, dokonce byl označen za smartphone s nejlepším displejem na světě. Odborníci z DisplayMate, kteří testují displeje chytrých telefonů, uvedli, že Galaxy S9 disponuje nejlepším displejem, jaký byl kdy na smartphonu použitý.

Donedávna byl za nejlepší displej považován OLED displej iPhonu X, který cupertinské společnosti dodával právě Samsung. Ovšem očekávalo se, že Samsung udeří a vedoucí pozici přebere, což se také stalo. DisplayMate uvádí, že přesnost Infinity displeje na Galaxy S9 je „vizuálně nerozlišitelná od perfektnosti“. Opravdu se jedná o velkou a zaslouženou chválu.

Vedle dokonalé barevné přesnosti se displej Galaxy S9 pyšní v porovnání s displejem Galaxy S8 o 20 % vyšší jasem v režimu vysokého jasu. Pokud tedy vyjdete ven na přímé sluneční světlo, na displej bude stále hezký pohled. V takových situacích dosahuje Galaxy S9 úrovně jasu 1 130 nitů.

Pokud se chcete podívat na podrobné informace, díky kterým si smartphone Galaxy S9 získal titul smartphone s nejlepším displejem na světě, podívejte se na tuto stránku. Ještě nezapomeňte, že Galaxy S9 má silnější přední sklo, a tím pádem je odolnější proti nárazům. Displej je tedy nejen krásnější, ale také odolnější.

Samsung Galaxy S9 in hand FB

Zdroj: SamMobile

Dnes nejčtenější

.