Zavřít reklamu

Už uběhl více než týden ode dne, co Samsung představil své nové vlajkové modely Galaxy S9 a Galaxy S9+. V současné době probíhají předobjednávky, přičemž telefony se začínají oficiálně prodávat v pátek 16. března. Jenže Samsung si letos přichystal skutečně lákavou nabídku, kdy je možné telefony získat o celý týden dříve, tedy už tento pátek 9. března. Jediné, co pro to musíte udělat, je provést předobjednávku včas skrze autorizovaného partnera Samsungu.

Jestliže si totiž telefon stihnete předobjednat do čtvrtka 8. března (včetně), pak jej obdržíte o celých 7 dní dříve, než odstartuje oficiální prodej. Pokud se vám tedy některý ze dvou nových modelů zalíbil a uvažujete o koupi, pak je možná právě nyní ta nejvhodnější doba, kdy se vyplatí provést předobjednávku. Akce týkající se dřívějšího doručení se vztahuje jak na model Galaxy S9, tak i na větší Galaxy S9+, avšak pouze na varianty s 64GB úložištěm.

Nicméně tím výčet výhod u předobjednávek nekončí. Samsung si totiž přichystal ještě bonus 2 500 Kč, který získáte při odkupu svého starého telefonu. Např. při odprodání telefonu Samsung Galaxy S8+ může celková částka činit až 12 500 Kč, přičemž částka 12 500 Kč se skládá z nejvyšší výkupní ceny používaného Samsung Galaxy S8+ (10 000 Kč) a Samsung bonusu 2 500 Kč. Samozřejmě ale můžete odprodat i jakýkoliv jiný starý či nový telefon, nejen značky Samsung. Pro získání bonusu musíte svůj starý telefon odprodat skrze stránky www.novysamsung.cz, kde si můžete už nyní pro svou informaci orientačně telefon nechat nacenit.

Galaxy S8 predobjednavky FB

Dnes nejčtenější

.