Zavřít reklamu

Největší tuzemský e-shop Alza.cz denně aktualizuje akci pojmenovanou jako „Trhák dne“, kdy na jeden jediný den výrazně zlevní předem nespecifikovaný produkt. Dnes se do trháku dne dostaly nová bezdrátová sluchátka Gear IconX 2018, která Samsung začal prodávat teprve na podzim minulého roku. Alza je nyní nabízí se slevou 2 000 korun, tedy ve finále pouze za 3 999 Kč.

V akci je pouze šedá varianta sluchátek a jen omezený počet kusů. Aktuálně hlásí počítadlo na stránkách s akcí pouze 9 zbývajících kusů a je možné, že i ty se během chviličky vyprodají. Pokud tedy máte o sluchátka zájem, doporučujeme příliš dlouho neotálet.

Sluchátka Gear IconX (2018) přímo navazují na svého předchůdce a přináší hned několik vylepšení. V první řadě se zlepšila výdrž baterie, která byla kamenem úrazu předchozího modelu. Podle slov Samsungu zvládne druhá generace IconX přehrávat hudbu celých 7 hodin (při využití vnitřního úložiště sluchátek) a až 4 hodin telefonování. Nová je i podpora rychlého nabíjení skrze dodávané pouzdro, které slouží jako powerbanka a navíc nově disponuje USB-C portem. Nové IconX se také naučili spolupracovat s Bixby, kterou je možné skrze jedno ze sluchátek aktivovat a zadat tak příkazy. Naproti tomu se ale nová generace zbavila senzoru srdečního tepu, a to právě kvůli uvolnění místa pro baterii.

Gear IconX 2018
BarvaČerná, stříbrná, růžová
VelikostSluchátko: 18,9 (š) × 21,8 (h) × 22,8 (v) mm/ Pouzdro: 73,4 (š) × 44,5 (h) × 31,4 (v) mm
HmotnostSluchátko: 8,0 g jedno sluchátko / Pouzdro: 54,5 g
Paměť4 GB (jedno sluchátko)
KonektivitaBluetooth® v 4.2
SenzorAkcelerometr, IR, kapacitní dotykový
BaterieSluchátko: 82 mAh / Nabíjecí pouzdro: 340 mAh
Doba přehrávání: až 7 hodin (nezávislý režim) / až 5 hodin (režim Bluetooth)
Doba hovoru: až 4 hodiny
※ Nabíjecí pouzdro poskytuje na cestách jedno nabití navíc
USB2.0 a typ C
Reproduktor5.8pi Dynamic Driver
KompatibilitaAndroid 4.4 nebo novějšíRAM 1,5 GB nebo více
AudioAudio formáty: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
Audio kodek: Samsung Scalable Codec, SBC
Jazyky zvukového průvodceAngličtina (USA), čínština (Čína), němčina (Německo), francouzština (Francie), španělština (USA), korejština (Jižní Korea), italština (Itálie), ruština (Rusko), japonština (Japonsko)
Samsung Gear IconX 2 red gray 1

Dnes nejčtenější

.